دلایل بی علاقگی بچه ها به مدرسه چه مواردی هستند؟ (۱)
بی علاقگی بچه ها به مدرسه مسئله بسیار شایعیه و شاید بتونم بگم که این سوال پرتکرارترین سوالیه که از طرف والدین با اون مواجه شدهام: «چهکار کنم که فرزندم به درس و مدرسه علاقه بیشتری پیدا کنه؟»
و به نظر میرسه که این موضوع داره روز به روز هم شیوع بیشتری پیدا می کنه و گریبان تعداد بیشتری از بچهها، خانوادهها و آموزگاران رو میگیره.
وقتی که بچههای امروزی و احساس منفی اونا در مورد مدرسه رو میبینیم و با دوران گذشته و زمانی که خود ما مدرسه میرفتیم مقایسه میکنیم، به نظر میرسه که در اون دوران با اینکه مدارس سنتیتر بودن و فضای رسمیتر و خشکتری داشتند، اما میزان این بی علاقگی و بی انگیزگی بچه ها نسبت به مدرسه به مراتب کمتر از امروز بود.
در این ویدیو و همینطور در قسمت دوم اون، سعی می کنم به توضیح بعضی از مهمترین عوامل بی علاقگی و بی انگیزگی بچه ها نسبت به مدرسه بپردازم و راهکارهایی رو برای اون ارائه بدم.
دونستن ریشههای این مشکل کمک میکنه که علت واقعی بروز این مسئله رو بدونیم و اگر میخواهیم اقدامی بکنیم، از یه راه درست وارد بشیم و عامل اصلی رو برطرف کنیم؛ نه اینکه توجه خودمون رو فقط به ظاهر این قضیه معطوف کنیم و تصمیم بگیریم با اقداماتی با نتایج آنی اما زودگذر، مثل هدیه گرفتن برای دانشآموز، جایزه دادن، وعده و وعید دادن به کودک درباره آینده، سخنرانی کردن برای بچه ها در مورد ارزش تحصیل و یا بالعکس با تهدید و تنبیه و مواخذه، تلاش کنیم تا فقط اون مسئله رو در ظاهر و برای چند روزی مسکوت نگه داریم.
شاید این اقدامات برای مدت کوتاهی بتونن اندکی علاقه و انگیزه در دانشآموز ایجاد کنند، اما هرگز منجر به تغییر احساس قلبی و واقعی اون کودک نخواهند شد.
بعضی از عوامی دخیل در بروز مشکل بی علاقگی بچهها به مدرسه، به خانواده و نحوه رفتار والدین با کودک و محیط خانه مربوط میشن و بعضی از اونا به مدرسه، آموزگار و موارد مرتبط با اونا.
در این ویدیو، هم به یکی از عوامل مربوط به خانه و خانواده پرداخته شده و هم به یک موضوع مهم در رابطه با مدرسه…
امیدوارم که مطالب مطرح شده در این ویدیو برای شما دوست عزیز مفید واقع بشه.
برای دانلود ویدیو روی سه نقطه پایین سمت راست ویدیو کلیک کنید و Download را انتخاب نمایید.
تصویر شاخص این مطلب از : robomateplus.com
ویدیویی که در این مطلب به آن اشاره شد، سوء تفاهمی به نام آموزش با بازی در کلاس های درس بود که می توانید آن را با کلیک کردن و یا لمس نام، مشاهده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید